У духу толеранције, сем Читалачког квиза у ОШ „15. октобар“ у Пивницама истога дана (16.11.2017.) одржан је састанак ученичких парламената који су се окупили како би презентовали свој рад.

Учествовали су ученици из основних школа – из Пивница, Гајдобре и Силбаша, а нашу школу су представљали чланови ученичког парламента из Деспотова Јована (Јованица) Панин (VIII 4), Борис Јанковић (VIII 4) и Тијана Балаж (VII 4).

Ученици су презентовали рад свог парламента унутар своје школе. Наш парламент се представио презентацијом, кроз коју је презентован рад парламента у овој школској години, као и циљеви за наредни период, а такође и рад парламента у предходним годинама. Након презентација ученици су давали своје предлоге за побољшање рада парламента, као и предлоге за неке заједничке акције (да се оваква окупљања наставе, као и да се можда у будућности организују нека дешавања на нивоу више школа – спортски турнири, игранке, итд). Ученици су се након састанка дружили и са својим другарима учесницима Читалачког квиза.

     

Print Friendly, PDF & Email
САСТАНАК УЧЕНИЧКИХ ПАРЛАМЕНАТА