Ученици од 5-8. разреда наше школе предвођени наставницима Владимиром Голубом, Мирјаном Радивојков Лукић и Станиславом Темеринац посетили су ОШ „Јован Шербановић“ у Крепољину (8. и 9. маја 2018.), школу са којом наше издвојено одељење у Деспотову сарађује дуги низ година. У Крепољин су путовали ученици :

 1. Никола Лукић;
 2. Огњен Грујић;
 3. Јелена Убавин;
 4. Сара Оливер;
 5. Александра Керавчин;
 6. Христина Григоријевић
 7. Атанасије Темеринац;
 8. Стефан Немања Крунић;
 9. Денис Хаксалић;
 10. Марија Гајић;
 11. Тијана Григоријевић;
 12. Огњен Јанковић;
 13. Александар Темеринац;
 14. Вук Грујић;
 15. Глигорије Николић;
 16. Ђорђе Врсајков;

Наши ученици и наставници су посетили и издвојено одељење школе у Милановцу где су им  домаћини приредили пригодан програм. Од домаћина је наша школа добила поклон у виду слике са насликаним дечијим длановима и порукама пријатељства. Након тога уследио је обилазак Крупајског врела. Деца су распоређена код својих домаћина. Увече је била забава за све ученике у оближњем кафићу уз присуство наставника.

Другог дана деца су присуствовала часовима у школи, а затим је уследила свечана академија поводом дана школе домаћина, као и свечани ручак. Деца су се забавила фудбалском утакмицом у којој су ученици наше школе тријумфовали.

Посета је протекла у пријатној атмосфери и веселом расположењу, захваљујући домаћинима који су своје госте дочекали са великом љубављу и гостопримством. У знак овог дружења, са радошћу чекамо дан да их угостимо.

             

 

 

Print Friendly, PDF & Email
ПОСЕТА ОШ „ЈОВАН ШЕРБАНОВИЋ“ У КРЕПОЉИНУ