U duhu tolerancije, sem Čitalačkog kviza u OŠ „15. oktobar“ u Pivnicama istoga dana (16.11.2017.) održan je sastanak učeničkih parlamenata koji su se okupili kako bi prezentovali svoj rad.

Učestvovali su učenici iz osnovnih škola – iz Pivnica, Gajdobre i Silbaša, a našu školu su predstavljali članovi učeničkog parlamenta iz Despotova Jovana (Jovanica) Panin (VIII 4), Boris Janković (VIII 4) i Tijana Balaž (VII 4).

Učenici su prezentovali rad svog parlamenta unutar svoje škole. Naš parlament se predstavio prezentacijom, kroz koju je prezentovan rad parlamenta u ovoj školskoj godini, kao i ciljevi za naredni period, a takođe i rad parlamenta u predhodnim godinama. Nakon prezentacija učenici su davali svoje predloge za poboljšanje rada parlamenta, kao i predloge za neke zajedničke akcije (da se ovakva okupljanja nastave, kao i da se možda u budućnosti organizuju neka dešavanja na nivou više škola – sportski turniri, igranke, itd). Učenici su se nakon sastanka družili i sa svojim drugarima učesnicima Čitalačkog kviza.

     

Print Friendly, PDF & Email
SASTANAK UČENIČKIH PARLAMENATA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

%d bloggers like this: