U subotu 10. marta 2018. godine učenici VIII razreda sa odeljenskim starešinama, psihologom i pedagogom škole posetili su Sajam obrazovanja „Putokazi 2018“ u Novom Sadu. Podršku Sajmu obrazovanja „Putokazi 2018“ dali su Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje i Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje.

Učenici su imali priliku da se upoznaju sa obrazovnim profilima koje će moći da upišu u srednjim stručnim školama i gimazijama na teritoriji grada Novog Sada. Naši učenici pokazali su interesovanje za profile u Medicinskoj, Saobraćajnoj školi, kao i za profile u SSŠ „Mileva Marić Ajnštajn“

Učenici su mogli da se informišu o svemu što ih zanima i što im pružaju srednje stručne škole i gimnazije od profesora i učenika iz ovih škola.

Istovremeno sa Sajmom obrazovanja je i Sajam knjiga na kojem su izlagači ponudili različite vrste literature od udžbenika, preko lektira do beletristike. Nakon završetka posete Sajmu obrazovanja „Putokazi 2018“ učenici su prošetali centrom Novog Sada i pogledali film u bioskopu. Posle bogatog sadržaja koji je svima ovaj dan pružio, usledio je povratak u Despotovo i Silbaš.

          

Print Friendly, PDF & Email
SAJAM OBRAZOVANJA „PUTOKAZI 2018“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

%d bloggers like this: