Učenici od 5-8. razreda naše škole predvođeni nastavnicima Vladimirom Golubom, Mirjanom Radivojkov Lukić i Stanislavom Temerinac posetili su OŠ „Jovan Šerbanović“ u Krepoljinu (8. i 9. maja 2018.), školu sa kojom naše izdvojeno odeljenje u Despotovu sarađuje dugi niz godina. U Krepoljin su putovali učenici :

 1. Nikola Lukić;
 2. Ognjen Grujić;
 3. Jelena Ubavin;
 4. Sara Oliver;
 5. Aleksandra Keravčin;
 6. Hristina Grigorijević
 7. Atanasije Temerinac;
 8. Stefan Nemanja Krunić;
 9. Denis Haksalić;
 10. Marija Gajić;
 11. Tijana Grigorijević;
 12. Ognjen Janković;
 13. Aleksandar Temerinac;
 14. Vuk Grujić;
 15. Gligorije Nikolić;
 16. Đorđe Vrsajkov;

Naši učenici i nastavnici su posetili i izdvojeno odeljenje škole u Milanovcu gde su im  domaćini priredili prigodan program. Od domaćina je naša škola dobila poklon u vidu slike sa naslikanim dečijim dlanovima i porukama prijateljstva. Nakon toga usledio je obilazak Krupajskog vrela. Deca su raspoređena kod svojih domaćina. Uveče je bila zabava za sve učenike u obližnjem kafiću uz prisustvo nastavnika.

Drugog dana deca su prisustvovala časovima u školi, a zatim je usledila svečana akademija povodom dana škole domaćina, kao i svečani ručak. Deca su se zabavila fudbalskom utakmicom u kojoj su učenici naše škole trijumfovali.

Poseta je protekla u prijatnoj atmosferi i veselom raspoloženju, zahvaljujući domaćinima koji su svoje goste dočekali sa velikom ljubavlju i gostoprimstvom. U znak ovog druženja, sa radošću čekamo dan da ih ugostimo.

             

 

 

Print Friendly, PDF & Email
POSETA OŠ „JOVAN ŠERBANOVIĆ“ U KREPOLJINU

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

%d bloggers like this: